• +373 69884442
 • info@portigaraj.md

Despre Portigaraj.md

Portigaraj.md vă ofera o gama variata de produse: rolete pentru garaj, rolete protecție, porți secționale și automatizari, destinate confortului și siguranței dumneavoastră, ce pot fi personalizate dupa caz.
Inginerii noștri vă pot oferi consultanța la domiciliu/sediu absolut gratuit.
 • Porti sectionale

  Solutia ideala pentru cei care doresc calitate exceptionala, securitate inalta si izolare termica

 • Automatizari

  Va oferim o gama variata de automatizari pentru porti batante si culisante importate din Italia si Germania, lideri pe piata mondiala.

 • Rolete Garaj

  Calitatea cea mai buna la preturi promotionale pentru garajul dumneavoastra. Pot fi actionate manual sau automat, potrivite atit pentru garaje, cit si pentru spatiile comerciale.

 • Rolete

  Datorita aspectului atractiv si varietatii de culori, roletele se vor asocia cu fatada oricarei incaperi. Nu o vor deteriora, dar o vor decora, sunt concepute pentru a va proteja.

Portigaraj.mdeste parte integranta a unei retelei internationale de societati,
care isi desfasoara activitatea in Moldova si in alte 12 tari ale Europei si CSI.
Portigaraj.md realizeaza si instaleaza rolete, porti sectionate, rolete garaj si automatizari
Portigaraj.md ofera clientilor produse in diverse nuante, ca rolete exterioare,
rolete pentru garaj, rolete protectie, porti sectionale, automatizari cu garantie de peste 10 ani.
Orice solicitare poate fi satisfacuta intr-un timp minim pentru ca materialele necesare se gasesc in permanenta in stoc.
Colaborarea indelungata cu parteneri prestigiosi din Uniunea Europeana si CSI
a mijlocit accesul la cele mai noi tendinte din domeniul
tehnicii utilizate la crearea produselor noastre.
Portigaraj.md
poate oferi clientilor
o gama variata de produse
perfect adaptata la cerintele
momentului.
Respectam
cele mai noi
standarde de calitate!
Dezvoltarea continua si cresterea dinamica a companiei
noastre reprezinta garantia faptului ca PortiGaraj.md
este un partener puternic. Speram in
continuare intr-o colaborare
bazata pe incredere
si calitate.

Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si disponibilitatea unei game largi de echipari optionale fac din portilor sectionale portigaraj.md solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Moderne si practice
Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si-i cresc valoarea. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei.
Folosire eficienta a spatiului
Portile garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia.
Un pas spre o casa inteligenta
In cazul in care va ganditi la o casa inteligenta, portigaraj are solutia. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii.
Construite pentru o viata
Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile Portigaraj.md sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri. Noi garantam 10 ani de functionare impecabila.
Infrumusetare a fatadei casei
Cladirile si casele frumoase, cu arhitectura unitara si de bun-gust, atrag atentia tuturor. Usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect.La Portigaraj.md puteti alege dintr-o gama de peste 40 de panouri standard sau una dintre culorile RAL, astfel ca, oricare ar fi cerinta dumneavoastra, noi avem solutia ideala pentru fiecare caz in parte.
Izolare optima pe timpul iernii
Datorita panourilor groase de 40mm si garniturilor elastice si rezistente la schimbarile de clima, portile Portigaraj.md sunt o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Ca urmare a experientei unor ierni geroase, portile de garaj Portigaraj.md sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumneavoastra.

Partenerii Nostri

A avea un partener de incredere reprezinta calea spre succesul adevarat!

Clientii nostri portigaraj.md!

Pentru noi nu exista nimic mai pretios decat opinia clientilor. Ma jos sunt cateva dintre ele:
 • Neagu Ion / a comandat Porti sectionale

  “Recomand tuturor sa apeleze la serviciile Portigaraj.md cu incredere. Pe langa calitatea produselor, vor intalni niste oameni aparte, si ma refer la faptul ca se simte ca isi fac meseria cu dedicare si iubire si pun pe primul plan clientul !”

 • Gurau Ana / a comandat Rolete

  “Am lucrat cu Portigaraj.md. Ii recomand deoarece sunt niste profesionisti seriosi, prompti, si au grija la detalii, ceea ce este foarte important. E foarte placut sa lucrezi cu ei, si m-am bucurat ca am impletit ideile mele cu ale dumnealor...ceea ce inseamna ca toata lumea este multumita.”